Begeleiding bij angst

Ben je bang voor een behandeling bij de tandarts of mondhygiënist? Dan ben je niet de enige! Ons team van Club Mondzorg heeft regelmatig te maken met angstpatiënten. Binnen onze praktijk heerst een rustige en ontspannen sfeer, waardoor jij je op je gemak zult voelen. Wij houden de wachttijden minimaal, zodat je snel geholpen wordt. Wij luisteren naar jou en respecteren jouw wensen. Tevens houden wij jou goed in de gaten tijdens een behandeling en bij twijfel stoppen wij direct de behandeling. Jij hebt altijd zelf de controle en je kan aangeven wanneer je iets wel of niet wilt.

 

Voorkomen is beter dan genezen

Angst-patiënten realiseren zich vaak niet dat eventuele mondproblemen alleen maar erger worden door een bezoek aan de tandarts of mondhygiënist uit te stellen. Sommige patiënten komen helemaal niet (meer) langs. Hierdoor hebben we geen idee hoe het met de mondgezondheid gesteld is. Met alle risico’s van dien! Club Mondzorg hanteert een persoonlijke én preventieve aanpak, waardoor gaatjes en mondproblemen juist voorkomen worden.

Een bezoek aan de tandarts of mondhygiënist geen pretje? Wij laten zien dat het anders kan!

Behandelplan op maat

Middels een behandelplan op maat dat afgestemd is op de situatie, wensen en behoeften van de angstpatiënt, helpen onze ervaren professionals hen op de juiste manier. Ze nemen de tijd voor je en stellen je op je gemak. Ze leggen je stapsgewijs uit wat er gaat gebeuren en passen de behandelingen indien gewenst aan. Zo weet je als angstpatiënt precies waar je aan toe bent!

Bekijk ook deze behandelingen

Periodieke controle

Wil je een stralend en gezond gebit? Dan is het belangrijk om regelmatig de tandarts te bezoeken voor een controle, ook wel een periodiek mondonderzoek genoemd.

Meer informatie

Mondhygiëne

Bij Club Mondzorg ligt de focus op persoonlijke én preventieve mondzorg.

Meer informatie

Parodontitis

Gezond tandvlees bloedt niet. Bloedend tandvlees is een teken van een tandvleesontsteking.

Meer informatie