Orthodontie

Een mooie lach heeft veel voordelen. Een beter zelfbeeld, meer zelfvertrouwen, beter kunnen kauwen. Daarnaast is een recht gebit ook makkelijker om schoon te houden met als gevolg gezondere tanden en gezonder tandvlees.

Jongeren orthodontie

Voor kinderen en jongeren is de beste behandelperiode voor een beugel tussen de 8 en 16 jaar. Om die reden is het van belang om al bij 8 jaar naar mogelijkheden voor een beugel te kijken. Er wordt dan gebruik gemaakt van de ruimte die vrij komt bij het wisselen van tanden en de groei van de kaken.

Volwassenen orthodontie

Het is nooit te laat om een beugel te nemen of te corrigeren. Steeds meer volwassenen kiezen er voor om hun tanden en kiezen recht te laten zetten.

Je kan zelfs kiezen voor een minder zichtbare beugel of zelfs een transparante beugel. Mocht je echt geen beugel willen dragen dan kunnen we altijd andere cosmetische behandelingen aanbieden om jouw gebit te corrigeren.

De transparante beugels die wij gebruiken in de praktijk zijn van Invisalign en worden onder begeleiding van onze zeer ervaren Lotte Meereboer, tandarts voor orthodontie, geplaatst.

Voor meer informatie kan je telefonisch bij ons terecht.

Bekijk ook deze behandelingen

Periodieke controle

Wil je een stralend en gezond gebit? Dan is het belangrijk om regelmatig de tandarts te bezoeken voor een controle, ook wel een periodiek mondonderzoek genoemd.

Meer informatie

Mondhygiëne

Bij Club Mondzorg ligt de focus op persoonlijke én preventieve mondzorg.

Meer informatie

Parodontitis

Gezond tandvlees bloedt niet. Bloedend tandvlees is een teken van een tandvleesontsteking.

Meer informatie