Over Club Mondzorg

Persoonlijke aandacht voor jou en je gebit, de beste kwaliteit mondzorg en preventief advies op maat; dát is Club Mondzorg. Onze missie is om jou(w kind) een gezond en stralend gebit te bieden. Dit begint met preventieve mondzorg van jongs af aan.

“Onze missie is om jou(w kind) een gezond en stralend gebit te bieden. Dit begint met preventieve mondzorg van jongs af aan.„

Preventieve mondzorg

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de mondgezondheid nog niet het niveau heeft behaald dat wij in deze tijd zouden moeten kunnen behalen. Daarnaast realiseren mensen zich onvoldoende dat een gezonde mond bijdraagt aan een goede algehele gezondheid. Wij vinden dat dit anders kan. Club Mondzorg draagt graag haar steentje bij om binnen de maatschappij een gezondere situatie te creëren op dit gebied. Dit doen wij door van jongs af aan preventieve mondzorg aan te bieden, waardoor gaatjes en andere gebitsproblemen voorkomen worden.

“Club Mondzorg draagt graag haar steentje bij om binnen de maatschappij een gezondere situatie te creëren. Dit doen wij door van jongs af aan preventieve mondzorg aan te bieden„

Jouw persoonlijke mondzorg

Bij Club Mondzorg staat persoonlijke aandacht voor jou en je gebit absoluut op één. Samen met jou bepalen we de beste behandelmethode afgestemd op jouw gebitssituatie, wensen en behoeften. Een heldere en laagdrempelige communicatie in combinatie met een goede ondersteuning en begeleiding is hierin essentieel. Elke dag weer streeft ons team naar het bieden van een kwalitatief hoogwaardige en duurzame tandheelkundige zorg. Wij gaan tot het uiterste voor de hoogst haalbare mondzorg voor jou en nemen alleen genoegen met een gezond en stralend gebit.

“Bij Club Mondzorg staat persoonlijke aandacht voor jou en je gebit absoluut op één. Samen met jou bepalen we de beste behandelmethode afgestemd op jouw gebitssituatie, wensen en behoeften„

Focus op kinderen

Wij zien én ervaren veel gaatjes bij kinderen. Onder andere verborgen suikers in voeding en drankjes zijn hier de oorzaak van. Daarbij komt dat het poetsen van een kindergebit geen eenvoudige opgave is. Met een duidelijke focus op kinderen wil Club Mondzorg het verschil maken. Door van jongs af aan bewust(er) bezig te zijn met een goede mondgezondheid en gewoontes te creëren die hier een steentje aan bijdragen, worden problemen in het melkgebit en blijvende gebit voorkomen. Met het regelmatig bezoeken van een mondhygiënist, de nodige controle en (poets)instructies streeft Club Mondzorg naar een levenslang gaatjesvrij gebit. Iets waar jouw kind op latere leeftijd veel profijt van heeft! Wij helpen en begeleiden jou en jouw kind op een manier die bij jullie past. Dit kan bij kinderen tot 18 jaar geheel gratis.

Alles voor een gezonde én stralende glimlach

De specialisten van Club Mondzorg hebben jarenlange ervaring als het neerkomt op het bieden van een kwalitatief hoogwaardige mondzorg. Ze beoefenen hun beroep dagelijks vol passie en liefde. Het doel van Club Mondzorg is om jou de allerbeste mondzorg te bieden en hiermee een bijdrage te leveren aan jouw algehele gezondheid. Wij willen al onze patiënten een eerlijke zorg bieden, waardoor hun stralende glimlach middels een gezonde mond behouden blijft.

Meet the team

Daniëlle Vreeken

Tandarts

Marie-Anne van lexmond

Eigenaresse, Mondhygiënist

Aranxta Cathalina

Mondhygiënist

Judica Nijland

Mondhygiënist

Nicolette Kardolus

Tandartsassistent

Sophie le Belle

Eigenaresse

Join the team

Wil jij graag bij Club Mondzorg werken? Mail ons gerust: info@clubmondzorg.nl