Tarieven

Bij Club Mondzorg zijn we transparant. Wij vinden het belangrijk dat jij weet waar je aan toe bent. De tarieven die wij hanteren zijn gelijk aan die van alle andere mondzorgpraktijken in Nederland. Ze worden namelijk jaarlijks door de Nederlandse Zorgautoriteit bepaald.

Heb je vragen met betrekking tot de kosten van een behandeling? Bel of mail ons gerust of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en vertellen je graag meer.

“Bij Club Mondzorg zijn we transparant. Wij vinden het belangrijk dat jij weet waar je aan toe bent. Heb je vragen met betrekking tot de kosten van een behandeling? Bel of mail ons gerust of vul het contactformulier in„

Vergoeding

Kinderen tot 18 jaar worden vanuit de basisverzekering 100% vergoed.

Met een aanvullende tandartsverzekering worden behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed. Wij werken met factoringmaatschappij Infomedics. Als je een tandartsverzekering hebt, handelen zij de financiën direct met jouw zorgverzekeraar af. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars, dus over administratieve zaken hoef jij je geen zorgen te maken. Ideaal! Vanzelfsprekend ontvang je hier een afrekenspecificatie van. Heb je geen tandartsverzekering? Dan kun je de nota van de tandarts of de mondhygiënist direct na je behandeling met pin voldoen in de praktijk.

Voor meer informatie of vragen verwijzen we je graag door naar
Infomedics (036 – 20 31 900).

Join the club!

Meld je direct aan als nieuwe patiënt en ervaar de voordelen die Club Mondzorg te bieden heeft!