Tanden bleken

Een gezond én stralend wit gebit; wie droomt er niet van? Bij Club Mondzorg bieden wij de mogelijkheid jouw tanden te bleken op een geheel veilige en pijnloze manier. Vooraf beoordelen wij graag jouw gebit, waarna onze mondhygiënisten samen met jou de mogelijkheden bespreken afgestemd op jouw wensen én gebitssituatie. Alleen dan bereiken we samen het mooiste eindresultaat.

Bleekbehandling

De specialisten van Club Mondzorg werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige merken in combinatie met de beste apparatuur. Philips Zoom is een apparaat waarmee we je binnen een uur een stralend en perfect wit gebit kunnen bieden. En dit alles op een geheel veilige én pijnloze manier!

Draag de lach die jij hebt gekregen.

Bleekbitje voor thuis

Wij kunnen ook een afdruk maken van jouw gebit en op basis hiervan een custom made bitje maken. Dit bleekbitje krijg je mee naar huis en vul je thuis met zogenaamde bleekgel. Het bitje voorzien van bleekgel doe je in de avond, voordat je gaat slapen, in je mond. Wanneer je de volgende ochtend wakker wordt, zul je direct verschil ervaren en zien dat je tanden witter zijn. Deze behandeling kun je, indien gewenst, de volgende dag herhalen tot maximaal 7 dagen achter elkaar.

Bekijk ook deze behandelingen

Periodieke controle

Wil je een stralend en gezond gebit? Dan is het belangrijk om regelmatig de tandarts te bezoeken voor een controle, ook wel een periodiek mondonderzoek genoemd.

Meer informatie

Mondhygiëne

Bij Club Mondzorg ligt de focus op persoonlijke én preventieve mondzorg.

Meer informatie

Parodontitis

Gezond tandvlees bloedt niet. Bloedend tandvlees is een teken van een tandvleesontsteking.

Meer informatie