Kinderen

Het team van Club Mondzorg bestaat uit ervaren kinderspecialisten. Zij weten als geen ander hoe ze een kind en hun ouder(s) op hun gemak moeten stellen. Met een persoonlijke en preventieve aanpak, hebben onze specialisten aandacht voor jouw kind én hun gebit.

Focus op kinderen

Wij zien en ervaren veel gaatjes bij kinderen. Onder andere verborgen suikers in voeding en drankjes zijn hier de oorzaak van. Daarbij komt dat het poetsen van een kindergebit geen eenvoudige opgave is. Met een duidelijke focus op kinderen wil Club Mondzorg het verschil maken.

Door kinderen van jongs af aan mee te nemen naar Club Mondzorg, wennen ze op een laagdrempelige manier aan het bezoeken van de tandarts of mondhygiënist. Wij adviseren je het eerste bezoek van jouw kind te plannen wanneer de eerste tandjes door zijn!

Levenslang gaatjesvrij gebit

Door van jongs af aan bewust(er) bezig te zijn met een goede mondgezondheid en gewoontes te creëren die hier een steentje aan bijdragen, worden problemen in het melkgebit en blijvende gebit voorkomen. Met een regelmatig bezoek, de nodige controle en (poets)instructies streeft Club Mondzorg naar een levenslang gaatjesvrij gebit.

Hulp en begeleiding voor ouder en kind

Club Mondzorg helpt en begeleidt jou en jouw kind op een manier die bij jullie past. Het duurt gemiddeld zo’n 24 jaar voordat het blijvende gebit helemaal ontwikkeld is. Een goede mondhygiëne op jonge leeftijd is daarom essentieel om het glazuur te beschermen.

Kids tot 18 jaar gratis!

De behandelingen bij Club Mondzorg worden voor kinderen tot 18 jaar 100% vergoed vanuit de basisverzekering. Door het kindergebit goed te onderhouden, worden gaatjes en andere gebitsproblemen voorkomen. Iets waar je kind op latere leeftijd veel profijt van heeft.

Join the Kids Club

Meld je (kind) direct aan bij Club Mondzorg. Onze ervaren kinderspecialist biedt jullie de juiste hulp en begeleiding en stelt een persoonlijk behandelplan op. Zo weet je als ouder precies waar je aan toe bent en kun je jouw kind goed voorbereiden.

Bekijk ook deze behandelingen

Periodieke controle

Wil je een stralend en gezond gebit? Dan is het belangrijk om regelmatig de tandarts te bezoeken voor een controle, ook wel een periodiek mondonderzoek genoemd.

Meer informatie

Mondhygiëne

Bij Club Mondzorg ligt de focus op persoonlijke én preventieve mondzorg.

Meer informatie

Parodontitis

Gezond tandvlees bloedt niet. Bloedend tandvlees is een teken van een tandvleesontsteking.

Meer informatie